UAB Navis Pro satser på det norske markedet

Et nyetablert verft i Litauen satser på miljøvennlig utvikling innen båtbransjen. Det norske markedet står først i køen.

Som et nylig etablert verft har Navis Pro valgt å satse på det stadig voksende og spennende markedet i Norge og Skandinavia. Til tross for at Navis Pro ble etablert i mars 2020 har selskapet omfattende erfaring fra båtbyggerbransjen, og satser tungt på miljøvennlig teknologi.

Sterkt miljøengasjement

Navis Pro har vi et sterkt miljøengasjement. Vi tror handling er avgjørende for å bekjempe global oppvarming, og mens bilsektoren virkelig har satset på miljøvennlig teknologi og elektrisk fremdrift har båtbransjen hengt etter. Dette skal Navis Pro gjøre noe med. Derfor vil vi fra neste år også satse tungt på masseproduksjon av hybridbåter for både fritid, kommersiell drift og fiske.

Testet helelektrisk båt

I den forbindelse har vi sammen med VM Production testet en helelektrisk båt, og er allerede i gang med forberedelser for masseproduksjon. Vi har stor tro på etterspørselen etter elektrisk-drevne båter i årene som kommer, og tror spesielt det norske og skandinaviske markedet er klart for en omstilling til mer miljøvennlige alternativer.

Skreddersydde løsninger

Noe av det som skiller Navis Pro fra konkurrentene er våre skreddersydde løsninger, tilpasset våre kunders behov. Vi kan derfor tilpasse våre modeller etter den enkeltes ønsker.

Som et nystartet verft var det viktig for oss å innhente rettighetene for veletablerte og godt utprøvde modeller, som vi ønsker å videreutvikle med ny teknologi.

Allerede er vi klare for å bygge fiskebåter på opptil 15 meter, og er godt i gang med masseproduksjon av fritidsbåter og fiskebåter på 8 meter.

Firmaet har laget, og har på lager – 6 båter av typen 800 Fisher. Nå produseres også den nye NB 820 Combi i både diesel- og elektrisk versjon.

800 Fisher-båtene er allerede klare til levering, og vi tar også inn forhåndsbestillinger for de andre båtene.

Vi har sterk tro på at både fritidsbåtene og de kommersielle modellene vil bli tatt godt imot på det skandinaviske markedet, og mener tiden er inne for en modernisering av disse fartøyene, for en mer miljøvennlig, teknologirettet og bærekraftig fremtid.

UAB „Navis PRO“
TLF: +370 616 98315
navispro.lt