Princess Yachts Norway ønsker å invitere deg til lukket visning på vår avdeling Vollen i Asker. Her vil du kunne se de siste modellene fra Princess Yachts i flotte omgivelser. I perioden vil fra onsdag 26 august til søndag 06 september tilbyr vi lukket visning av et utvalg Princess båter. Gjerne kontakt din Princess representant eller benytt skjema nedenfor for å avtale visning.

2020 har vist seg å bli et annerledes år for oss alle. De fleste av oss har feriert her hjemme i Norge og interessen for båt har vært større enn tidligere år. Flere ønsker nå å tilbringe tid med venner og familie på sjøen og derfor ønsker vi å vise frem våre nye Princess modeller. Her vil de aller siste modellene fra Princess bli presentert med Norges premiere på V55. I tillegg vil man kunne se V40, V50, F45, F50 og F55 og brukte båter til salgs. Forbehold om endring av utstilte modeller.

Det vil selvsagt bli en annerledes visning av Princess og vi tilpasser oss de gjeldene råd og veiledning fra FHI med hensyn til Covid-19. Dette betyr at vi vil ta hensyn til antall personer og åpningstider i alles interesse. Princess Yachts Norway ønsker trygge visninger og har innført tiltak som sikrer at visninger vil bli gjennomført på en trygg måte. Det vil kun bli en familie/gruppe om bord om gangen. Vennligst benytte deg av skjema nedenfor slik at vi kan tilrettelegge visning best mulig.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen med et smil og kunne vise frem de nye og flotte modellene fra Princess.

Vennligst forhåndsmeld ditt besøk (obligatorisk)
https://princessyachts.no/portfolio/bater-i-sjoen-i-vollen-marina/

Utstilte båtmodeller
Princess F55
Princess V55
Princess F50
Princess V50
Princess F45
Princess V40

* utstilte båtmodeller kan endre seg.

Åpningstider
Lukkede visninger etter avtale fra 26. august til 6. september

Sted
Princess Yachts Norway – Oslo
Slemmestadveien 416
1390 Vollen