Yamarin 88 DC er den luksuriøse flaggskip-modellen fra finske Yamarin, som nå er oppgradert til å bli enda bedre. 88 DC byr på kvaliteter for dags- og ferieturer for en familie.

Akkurat nå er det ekstra gunstig å kjøpe ny båt for kommende båtsesong og sommer. Takket være tidlige innkjøp har forhandler Speed Båtsenter i Vestfold Yamarin 88 DC på lager, kjøpt inn før ugunstig valutakurs og prisstigning for kommende år.

I tillegg til det, tilbyr forhandleren Deluxe- og Touring-pakkene gratis, til en verdi av hele 245 000 kroner, frem til 31. desember. Dette er ekstrautstyr som gjør båten mer komfortabel og ferievennlig, samt gir en ekstra god annenhåndsverdi hvis båten skal selges senere.

Komfortabel og trygg

Yamarin 88 DC har en stor, åpen og omgjengelig uteplass med sitteplasser for ni personer i salongen akterut. Med tilhørende bord og bysse med kjøleskap, vask og gass-bluss kan du tilberede middag i det fri. Salongen kan også gjøres om til en stor solseng – og hvis det begynner å regne eller kvelden siger på, blir hele området en lun uteplass med en kalesje som er rask å sette opp – uten en eneste justering.

Yamarin 88 DC er godkjent for hele 10 personer.

Førerposisjonen har hele tre gode, separate stoler i fartsretningen, og to store 16-tommers Yamarin Q-skjermer. Med disse får du enkel navigasjon med autoruting, alle motordata, du kan styre musikk og kan koble til ekkolodd, for å nevne noe. Dessuten har du alltid kontroll på båten og dine turer med Yamarins telefonapp. Med digitale motordata er det dessuten enkelt å kjøre båten i drivstofføkonomiske hastigheter.

Selv om Yamarin 88 DC er 8,8 meter lang (29 fot) er den svært enkel å manøvrere og håndtere selv for en person, blant annet takket være Yamaha utenbordsmotor og baugpropell. 88 DC leveres med pålitelige Yamaha fra 300 hk og opp til 425 hk. Båten er bygget for disse motorene, og gjør at den får både trygge og stabile sjøegenskaper med lav drivstofføkonomi. 88 DC har også et skrog som går mykt i sjøen, men er lekent nok til at du får en premium kjøreopplevelse.

Sov godt om bord

Yamarin 88 DC er beregnet for dagsturer så vel som weekendturer og lengre båtferier. Under dekk har du en stor og romslig dobbeltseng forut med store vinduer både i dekket og i skroget, som gir mye naturlig lys og en følelse av å være på tur. Båten har også eget, lukket toalettrom med vask, speil og oppbevaringsplass, samt en midtkabin med ytterligere to sengeplasser.

Utstyr forbeholdt større båter

Med Yamarins kampanje får du med en lang rekke ekstrautstyr som gir et svært komfortabelt båtliv. Disse inkluderer blant annet solseng i cockpiten, akter- og havnekalesje, baugpropell, kjøleskap, landstrøm, ankervinsj akter, dusj på badeplattformen og varmeapparat. Med andre ord er båten ferieklar fra første stund.

Verdt å nevne er også to store badeplattformer med badestige og enkel tilkomst til sittegruppen akterut.

Yamarin 88 DC står utstilt hos Speed Båtsenter i Sandefjord, en av Vestfold-regionens største båtbutikker. Med båtutstilling på 1500 kvm er det som å gå på en båtmesse – hele året.