Forespør visning under Båter i Sjøen

Med Norges nybåtguide, Båtsøk.no, kan du se og sammenligne alle båtene som stilles ut på Skandinavias største, flytende båtmesse, Båter i Sjøen – og forespørre visning.

Båtsøk samler nye båter som selges i Norge, og med guiden kan du filtrere på en rekke parametere, som lengde, bredde, materiale, båttype, antall lugarer, sengeplasser, om båten har toalett, bysse og så videre. Du kan sammenligne spesifikasjoner mot hverandre, se bilder, video og planløsning.

Båtsøk.no utgis av Båtens Verden, og samler i skrivende stund 682 båter – fra 7 til 92 fot. Med tjenesten kan du enkelt finne din nærmeste forhandler, eller sende en henvendelse direkte.

I forbindelse med Båter i Sjøen, som arrangeres på Aker Brygge fra 31. august til 3. september, har vi tagget opp alle utstilte båter. Det betyr at du kan filtrere, sammenligne og ta en nærmere titt på båtene som kommer. Under hver modell kan du også sende en forespørsel til utstiller om visning av båten. På den måten får utstilleren allokert tid og forberedt visning, og du kan sende dine spørsmål på forhånd.

I fjor benyttet 193 seg av denne muligheten, og i år er antallet forespørsler over doblet i forhold til tilsvarende tidspunkt.

Du finner utstilte båter her