Velkommen til Båtsøk.no

Bruk siden til å orientere deg om hva som finnes i nybåtmarkedet! Har du spørsmål kan du når som helst spørre våre eksperter via chattetjenesten nederst.

Velkommen til Båtsøk.no

Bruk siden til å orientere deg om hva som finnes i nybåtmarkedet! Har du spørsmål kan du når som helst spørre våre eksperter via chattetjenesten nederst til høyre. Har du spørsmål om en konkret båtmodell, åpne chattetjenesten når du er inne på aktuell båt, så hjelper vi deg!

Se lanseringen av Nordkapp RS 800C!

SE video

Nyttige saker og tips

Styrhusbåter

Steng været ute

I en pilothouse-/styrhusbåt kan du stenge været ute og åpne for helårsbruk – og andre fritidsaktiviteter som fiske.

Med styrhus kan du lukke vær og vind ute, men samtidig åpne dører og luker når solen steker. Slike båter er spesielt godt egnet for hobbyfiske og helårsbruk, men den siste tiden har vi sett en trend i at båtene utstyres, innredes og designes for normalt familiebruk også.

Les mer om styrhusbåter

Hvilke egenskaper gir de ulike byggematerialene?

Vi guider deg gjennom glassfiber, aluminium og polyetylen

Få tipsene
Bow rider

2 sosiale soner

Bow rider er båter for dagstur med vindskjerm i hele båtens bredde og gjerne to sittesoner – en forut i baugen og en akterut.

En bow rider likner på skjærgårdsjeepen, men har gjerne en større vindskjerm som beskytter for vind og vær. Denne gir også bedre muligheter for en kalesje. Bow rideren kan også minne om en daycruiser uten lugar. I baugområdet er det gjerne sitteplasser, mulighet for å lage til en solseng – eller stuveplass.

Les mer om bow rider
Skjærgårdsjeep

Lett & allsidig

En skjærgårdsjeep er allsidig, åpen og enkel å håndtere. Den egner seg derfor spesielt bra til utflukter på flotte sommerdager – og til vannsport.

Skjærgårdsjeepen har gjerne sosiale sittegrupper akter og i baugen, og en konsoll i midten – enten midt- eller sidestilt. Båttypen er gjerne litt rimeligere enn bow rider og daycruiser.

Les mer om skjærgårdsjeep
Cabincruiser

Hytte på sjøen

Ønsker du å ta med hele familien eller bare din kjære på eventyr, bytte nabo og omgivelser akkurat når du vil, er cabincruiseren «hytte på sjøen» – ofte med akkurat samme komfort som hjemme.

Cabincruiser er i denne sammenheng en vid båttype som kan deles i flere underkategorier. Når du først har bestemt deg for å bruke båten som en hytte, dra på båtferie og ha god komfort om bord, kan du begynne å se nærmere på en rekke typer av bobåter.

Les mer om cabincruiser

Forleng sesongen

Den beste tiden starter nå! Høst- og vinterbåtliv må oppleves.

Jolle

Mye båtglede i jolla

Jolla er ofte enkelt utformet – men gir masse enkel båtglede! Båttypen egner seg til skjærgårdsutflukter og fiske.

Jolle er enkelt sagt den minste båttypen i lengde og bredde. De fås både med og uten styrekonsoll og åregafler. Flere joller egner seg godt til roturer, fiske og skjærgårdsturer.

Les mer om jolle
Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og bli oppdatert om båtnyheter og andre praktiske saker.
  • Maks en gang månedlig
  • Få de ferskeste oppdateringene
  • Du kan når som helst melde deg av

BåtnyheterSe alle

Ny lettjolle? Her er gummibåtene:Se alle